farm_date
Home
Home
Menu

Farmchat


Farmchat is bedoeld als een plaats waar Farm Daters elkaar kunnen ontmoeten en gezellig kunt kletsen over melkquotum, aardappeloogst of iets geheel anders.... maar het is ook een plaats waar je elkaar wat beter kunt leren kennen (een prive gesprek is ook mogelijk).

Je kunt de chat aanzetten in  "mijn gegevens".

LET OP: Chatten is een service die wij onze deelnemers als extraatje aanbieden. We behouden ons dan ook het recht bij misbruik, klachten of wangedrag, iemand zonder pardon of opgaaf van reden deze chatprivileges te ontnemen. Bij eventuele klachten worden chatprivileges onmiddellijk ontnomen, waarna een onderzoek wordt ingesteld. Alle chatgesprekken worden gelogd. Deze logs worden 7 dagen bewaard. 

HOE WERKT T?
  • Je moet Full Time lid zijn van Farm Date
  • Je profiel moet actief zijn tijdens de (gehele) chatsessie
  • Je moet ingelogd zijn

Dan zijn er nog wat algemene regels. (eigenlijk vanzelfsprekend)
  • Respecteer elkaar
  • Geen grof taalgebruik, persoonlijke aanvallen, niet vloeken etc.
  • Hou het netjes, voor sexueel getinte gesprekken heb je andere sites
  • Wees, ook op de chat, heel voorzichtig met het doorgeven van je gegevens aan personen die je nog niet goed kent

HandleidingHet Bovenstaande (1) chat icoon (blauwe ronde knopje met het spraak icoontje) verschijnt rechts onderin naast het whatsapp icoon op website nadat je de chat in je beheer hebt aangezet. Het Groene cijfer (2) bij het chat icoon is hoeveel Farm Daters de chat hebben aanstaan.

Wanneer je op het icoontje drukt zie je iedereen die de chat (1) heeft aanstaan zodat je eenvoudig met je favorieten mede Farm Daters kan chatten.

Ben je opzoek naar een je favoriete Farm Dater? Type hun naam in het balkje zoek een vriend (2) en je vindt ze eenvoudig, zo kan je hun snel een leuk berichtje sturen.

Wanneer je op het optie icoon klikt (de drie bolletjes links boven(1)) wanneer de schuif naar rechts staat en blauw is gekleurd bij een optie, is de optie ingeschakeld. Kan je de volgende optie's instellen: je (2) melding geluid aan/uit zetten, de (3) chat tab openhouden (zodat die op elke pagina die je bezoekt op Farm Date open blijft staan) (4) Verberg gebruikers hun profiel foto. wanneer dit aan staat zie je alleen de eerste 2 letters van hun gebruikers naam. (5) Beheer de blokkeerlijst, hier kan je Farm Date chatters mee deblokkeren. (6) Ga offline, hiermee sluit je de chat en ben je niet meer zichtbaar als actieve chatter voor de mede Farm Dater

Wil je een privé bericht naar iemand sturen klik dan op hun (1) naam, dan komt de chat er naast te staan (2) en kan je een leuk berichtje sturen (3) je kunt ook Emoji's(smileys) (4) toevoegen aan je tekst bericht. Om het te verzenden klik je op het vliegtuig icoontje of druk je op de enter op je toetsenbord.

Zie je een leuk iemand in de chat lijst staan en wil je eerst iets meer van die persoon te weten te komen, klik dan op hun naam om een privé chat te openen en vervolgen op hun profiel foto (5) en dan opent het Farm Date profiel van die persoon.

Als je klaar bent met het chatten druk dan op het minimaliseer (6) icoon van de chat zo komt deze chat rechts (7) te staan en kan je de volgende dag snel weer met elkaar chatten. De chat open je opnieuw door middel van op de profielfoto (7) te klikken aan de rechter kant.

Optie's in een privé gesprek.


Chat op groter scherm (1) opent de chat in een aparte browser, hier worden de privé gesprekken en de Schuur los weergegeven voor uitleg over dit scherm kijk bij Pop-up chat.
Mocht je heel veel met iemand hebben gepraat en je wilt het gesprek niet meer houden klik dan op (2) chat wissen maar let op dit is niet meer terug te halen en de andere persoon kan deze berichten nog steeds lezen.
Mocht iemand vervelend zijn kan je de persoon blokkeren, door op het (3) blokkeer icoon te klikken, mocht het gedrag echt niet door de beugel kunnen vergeet het vooral niet bij ons te melden.Farm Daters deblokkeren

Hoe deblokkeer ik Farm Daters op de chat?

Klik op optie's (1), Beheer blok lijst, selecteer de gebruiker die je wilt deblokkeren (2) en klik op Deblokkeer (3)

 

De Groepschat room, De Schuur

Wil je gezellig in De Schuur chatten waar je met meerdere Farm Daters tegelijk kan chatten. Klik op chatrooms (1) en dan op De Schuur (2) hier kan je met iedereen die in de schuur zit chatten. Het groene getal (3) geeft aan hoeveel mensen aanwezig zijn in De Schuur. Je kan zien welke personen in de chatroom zijn doormiddel op het gebruikerslijst (4) icooontje te klikken.

Optie's voor De Schuur
wanneer de schuif naar rechts staat en blauw is gekleurd is de optie ingeschakeld.
Kan je de volgende optie's instellen: je (5) meldingsgeluid aan/uit zetten, de (6) Privé berichten uitschakelen zo ontvang je geen privé berichten meer. (7) chat op groter scherm (zie pop up chat)

 

Pop-up chat

Wil je de chat in een apart tabblad openen zodat de chat groter word weergegeven, ga naar een gesprek of naar de groepchat De Schuur, kies voor optie's en klik op chat op groter scherm.

Hier kan je eenvoudig wisselen tussen de groepschat (1) room (De Schuur) en de privé berichten (2). Je kan zien wie online is in de schuur door op het gebruikerslijst icoontje te klikken (3) Je kan zien met wie je een gesprek hebt en eenvoudig switchten (4) tussen de gesprekken. Wanneer een gesprek actief is is de gebruikersnaam blauw gekleurd.


SUCCES EN VOORAL HEEL VEEL PLEZIER!! want daar gaat om.