farm_date
Home
Home
Menu

Over ons


Farm Date opgezet om agrarische denkende mensen bij elkaar te brengen. Hen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Dit allang voordat "Boer zoekt vrouw" op televisie te zien was.
 

Betrouwbaar


Elk profiel op Farm Date wordt gecontroleerd, en zo nodig per direct verwijderd. Sinds 2001 is Farm Date actief en heeft al vele mensen bij elkaar gebracht. Bereikbaar Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor onze leden, geen postbus nummer maar gewoon direct via telefoon, chat of email. Technische vragen worden altijd binnen 24 uur beantwoordt.


Uniek


Farmdate is uniek en de eerste Nederlandse Datingsite speciaal gericht op een specifieke doelgroep. Behalve daten is Farm Date ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken via de chat of fora, maar ook gedichten, fotoalbums, koeienkunst en liefdesverdriet verdienen een plek.


Betaalbaar


Farmdate is zeer betaalbaar, je bent altijd zelf in controle geen automatische incasso, maar via iDEAL, Bankoverschrijving, BanContact of via Pay Pal kun je betalen.
  • 3 maanden € 18,00 (dit komt neer op € 6,00 per maand)
  • 6 maanden € 23,00 (dit komt neer op € 3,83 per maand)
  • 1 jaar € 36,00 (dit komt neer op € 3,00 per maand)

Historie


Farm Date bestaat al sinds 2001, zij het in een andere vorm. Pieter Bosch is toen gestart met een site voor agrariërs: Farmcontact heette die. Hier konden boeren informatie uitwisselen en allerlei wetenswaardigheden lezen. Er was een vraag en aanbod pagina, een forum en een gastenboek. Al snel bleek dat de boeren de site ook gingen gebruiken voor privé oproepjes, die verder niet zoveel met hun beroep te maken hadden. Toen heeft Pieter er een pagina ingebouwd waar ze een profiel aan konden maken om in contact te komen met vrouwen/mannen voor een persoonlijke kennismaking. In die tijd was dat allemaal niet zo uitgebreid als nu natuurlijk.

Begin 2003 ontmoetten Pieter zijn huidige partner Marilou Lommers en samen zijn ze meer energie in Farm Date gaan steken, naast hun dagelijks werk (zij bestieren een webdesign bureau). Ze hebben er destijds specifiek een dating/ontmoetingssite van gemaakt aangezien de andere onderdelen van Farmcontact bijna niet meer werden gebruikt. Toen is dus eigenlijk het huidige Farm Date geboren. De bedoeling was (en is) agrarisch denkende mensen bij elkaar te brengen. Om mensen die het platteland een warm hart toedragen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin.

Begin 2005 zijn ze een nieuwe Farm Date gaan ontwikkelen. Een hele klus. Het moest een site worden die veel uitgebreider en veel veiliger was als de vorige. Sinds de lancering in september 2005 zijn er al heel wat nieuwe dingen aan de site toegevoegd: een eigen chatbox, het prikbord, koekunst een interactief fotoalbum. Ook achter de schermen worden steeds aanpassingen gedaan om functionaliteit en veiligheid nog meer te verbeteren.

In 2013 is de huidige site ontwikkeld. Deze werd in 2015 geschikt gemaakt voor tablet en smartphone. Ook de beveiliging werd weer enorm aangescherpt. Medio 2019 is er een Android app aan de site toegevoegd om het contact leggen te vereenvoudigen en nog meer van deze tijd te maken. In 2020 hopen we ook de IOS app hieraan toe te kunnen voegen.

Het is ook zeker de bedoeling steeds nieuwe dingen te blijven verzinnen om de site en haar deelnemers actief te houden en de site nog aantrekkelijker te maken voor nieuwkomers. Farm Date is inmiddels een hechte club geworden van gelijk denkende mensen. Veel meer als een dating site alleen dus. Er zijn al heel wat vriendschappen, relaties, huwelijken en baby’s uit voortgekomen. Daar zijn ze trots op!