Home
Home
Menu

Over ons


Farm Date opgezet om agrarische denkende mensen bij elkaar te brengen. Hen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Dit allang voordat "Boer zoekt vrouw" op televisie te zien was.


Betrouwbaar

Elk profiel op Farmdate wordt gecontroleerd, en zonodig per direct verwijderd. Sinds 2001 is Farmdate actief en heeft al vele mensen bij elkaar gebracht.


Bereikbaar

Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor onze leden, geen postbus nummer maar gewoon direct via telefoon of email. Technische vragen worden altijd binnen 24 uur beantwoordt.


Uniek

Farmdate is uniek en de eerste Nederlandse Datingsite speciaal gericht op een specifieke doelgroep. Behalve daten is Farmdate ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken, succes verhalen, gedichten, fotoalbums, koeienkunst maar ook liefdesverdiet verdienen een plek.


Betaalbaar

Farmdate is zeer betaalbaar, je bent altijd zelf in controle wij hanteren geen automatische incasso, maar via iDEAL, Bank Giro of via Pay Pal kun je betalen. Je profiel wordt ook niet automatisch verlengd. Als je full time deelname termijn is afgelopen gaat je profiel automatisch terug naar een aspirant deelname. Je hebt dan zelf in de hand of je nog eens een full time deelnemer wilt worden.


Historie

Farm Date bestaat al sinds 2001, zij het in een andere vorm. Pieter Bosch is toen gestart met een site voor agrariërs: farmcontact heette die. Hier konden boeren informatie uitwisselen en allerlei wetenswaardigheden lezen. Er was een vraag en aanbod pagina, een forum en een gastenboek. Al snel bleek dat de boeren de site ook gingen gebruiken voor prive oproepjes, die verder niet zoveel met hun beroep te maken hadden. Toen heeft Pieter er een pagina ingebouwd waar ze een profiel aan konden maken om in contact te komen met vrouwen/mannen voor een persoonlijke kennismaking. In die tijd was dat allemaal niet zo uitgebreid als nu natuurlijk.

Begin 2003 ontmoetten Pieter zijn huidige partner Marilou Lommers en samen zijn ze meer energie in Farm Date gaan steken, naast hun dagelijks werk (Zij bestieren een webdesign bureau). Ze hebben er destijds specifiek een dating/ontmoetingsite van gemaakt aangezien de andere onderdelen van farmcontact bijna niet meer werden gebruikt. Toen is dus eigenlijk het huidige Farm Date geboren.

De bedoeling was (en is) agrarisch denkende mensen bij elkaar te brengen. Om mensen die het platteland een warm hart toedragen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Midden 2012 zijn ze de huidige Farm Date gaan ontwikkelen. Een hele klus. 4 juni 2013 werd de nieuwe Farm Date gepresenteerd.

Het is zeker de bedoeling steeds nieuwe dingen te blijven verzinnen om de site en haar deelnemers actief te houden en de site nog aantrekkelijker te maken voor nieuwkomers. Farm Date is inmiddels een hechte club geworden van gelijk denkende mensen. Veel meer als een dating site alleen dus. Er zijn al heel wat vriendschappen, relaties, huwelijken en baby’s uit voortgekomen. Daar zijn ze trots op!

Advertentie: