farm_date
Home
Home
Menu

Nieuw op Farm Date


Fulltime GOLD deelname

Bij een fulltime GOLD deelname heeft de deelnemer alle mogelijkheden die zijn verbonden aan een standaard fulltime deelname plus een extra mailfunctie. Als de fulltime GOLD deelnemer een aspirant deelnemer een mailtje stuurt, kan deze aspirant deelnemer hier éénmalig een antwoord op geven. De aspirant deelnemer hoeft dus niet meer te kiezen uit de tien standaard antwoorden maar kan zelf éénmalig een antwoord typen.

Uiteraard blijven onze voorwaarden voor contact tussen fulltimers en aspiranten ook hier gelden: dus (bijvoorbeeld) geen email adres, telefoonnummer etc. doorgeven. Voor elk mailtje wat een fulltime GOLD deelnemer naar een aspirant stuurt geldt dat de aspirant éénmalig een antwoord kan terug sturen, dus als de fulltime GOLD deelnemer de aspirant een tweede mailtje stuurt kan deze aspirant weer éénmalig een antwoord sturen.
 
Ben je al fulltime deelnemer maar lijkt zo’n GOLD deelname je ook wel interessant, geen probleem, je kunt je bestaande deelname upgraden naar een GOLD deelname. Kijk hiervoor bij “betalen” bij het tabje van “mijn gegevens”. De upgrade staat onderaan de pagina.

Vergeet niet ook even de app te upgraden als je die gebruikt.Timer op profiel invullen bij aanmelding en mail

Omdat we wel eens opmerkingen krijgen over een lang mailtje wat niet wordt verstuurd en verdwijnt, hebben we naar een oplossing gezocht. Je hebt namelijk 2 uur om een mail te typen en te verzenden, maar soms wordt je in de praktijk wel eens weggeroepen van het mailen of wil je er even over nadenken en dan loopt de tijd door. Na 2 uur wordt je automatisch uitgelogd omdat je zo lang inactief bent geweest en daarmee verdwijnt de mail ook. Om te voorkomen dat je te lang wacht en het mailtje weg is, hebben we een timer in het mailprogramma gezet.

klik voor vergroting

De tekst en groene balk geven precies aan hoeveel tijd je nog hebt. Is dat te weinig? Kopieer het mailtje dan (alles selecteren (Ctrl+a), kopieren (Ctrl+c) en plak (Ctrl+v)) het even in een wordbestand o.i.d. Dan kan je later als je er weer tijd voor hebt het mailtje terug plakken in de Farm Date mail en verder gaan. Zo gaat er niets verloren. We hopen hiermee de frustratie weg te nemen.

Ook tijdens het profiel invullen bij aanmelding komt deze situatie weleens voor, vandaar dat we ook daar een timer hebben toegevoegd.Mail beantwoorden door aspirant deelnemers

Vanaf vandaag (15 april 2019) kunnen aspirant deelnemers op Farm Date een mailtje van een Full Time deelnemer (éénmalig) beantwoorden. Er kan gekozen worden uit 10 standaard antwoorden om aan te geven of er wel/geen match is en waarom. Na dit ene mailtje zal de aspirant niet nogmaals een mailtje van betreffende Farm Dater kunnen beantwoorden. 

Pasfoto's groter

We hebben de layout van Farm Date aangepast. De pasfoto's op de home pagina zijn wat groter en we laten de actuele man - vrouw verhouding zien op de website. Deze wordt automatisch berekend en zal dus regelmatig veranderen als er nieuwe profielen bijkomen of als oude profielen verwijderd worden.

Pasfoto's aanklikbaar

Vanaf vandaag zijn de pasfoto's op de website aanklikbaar. Als je op de pasfoto in het profiel klikt krijg je een iets grotere versie te zien.

Farmtube

Ben je full time Farm Daters en heb je een leuk filmpje op Youtube gevonden, of er misschien zelf wel een opgezet, en wil je dit delen met andere Farm Daters? Dat kan! We hebben een nieuwe rubriek: Farmtube, waar je een link naar het filmpje kunt plaatsen zodat andere farmdaters het kunnen zien. Het werkt heel eenvoudig. Log in ga naar de pagina "Farmtube"in het linkermenu. Klik op "toevoegen". Kopieer hetYoutube adres van het filmpje en plak dat in het vakje "Plak hier de Youtube URL", geef er een titel aan en klik op opslaan en het filmpje staat er bij. We zijn benieuwd!

Nieuwe chat op Farm Date

Om de Farm Date deelnemers die gebruik maken van een tablet of mobiel tegemoet te komen hebben we een nieuwe chat aangeschaft die stabieler is en ook geschikt voor tablet en mobiele telefoon. Helaas konden we voor de chat die we eerder hadden geen mobiele versie kopen, dus hebben we een geheel nieuwe chat aan moeten schaffen. Dat wordt dus wel even een beetje wennen. De chat lijkt een beetje op de chat van Facebook. Je kunt nu doorklikken naar een chatters profiel (wat een lang gekoesterde wens was van veel Farm Daters is) en je profiel foto verschijnt in de chat. Je kunt helaas geen lettertype/maat en kleur uitkiezen. Er zijn nog niet zoveel smileys maar daar gaan we wat aan doen. We hebben een handleiding gemaakt om iedereen te helpen met de nieuwe chat. KLIK HIER OM NAAR DE HANDLEIDING TE GAAN.

Als er dingen zijn waar je tegenaan loopt met chatten, meldt het ons en we zullen proberen er wat aan te doen. 

Heel veel chatplezier!

Heb je een vraag? Stel hem aan Loes!

Farm Date wil graag heel goed bereikbaar zijn voor haar deelnemers. We hebben al een contact formulier en je kunt ons ook gewoon bellen, maar vanaf nu is het ook mogelijk je vraag via een chatkanaal direct aan Loes te stellen. Klik hiervoor op de button links onderaan de pagina:

Vul de gegevens in en je kunt rechtsreeks met Loes chatten en je vraag stellen, als zij online is.Mocht ze niet online zijn dan kun je altijd een berichtje achterlaten en zal zij zo snel mogelijk contact met je opnemen. We denken hiermee een extra service te bieden voor onze deelnemers.

Verbinding met Farm Date vanaf nu extra beveiligd via SSL

SSL (Secure Sockets Layer) is een manier om verbindingen tussen webbrowser en webserver te beveiligen. Door de verbinding met SSL te beveiligen, wordt de veiligheid op 2 manieren verbeterd:
 
  • door versleutelen van de data die tussen de browser en de server wordt uitgewisseld (data encryptie) en door controle of de website waarmee men verbinding heeft wel de website is waarmee men verbinding denkt te hebben (server authenticatie).
  • Je herkent in je webbrowser een SSL-verbinding aan het webadres in de browser: wanneer de verbinding is beveiligd met SSL, begint het webadres met 'https'.

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Vanaf vandaag is je verbinding met Farm Date dus extra beveiligd!

Je woonomgeving tonen

Sinds kort is het op Farm Date mogelijk aan te geven hoe je woont. De keuze mogelijkheden zijn:

 
Appartement of etage
Tussenwoning
Hoekwoning
Twee onder één kap
Vrijstaand

Icoontjes bij de profielen (september 2014)

Om in één oogopslag te kunnen zien of iemand bijvoorbeeld rookt, of een kinderwens heeft, hebben we icoontjes gemaakt die in het overzicht van de profielen te zien zijn. Op dit moment worden de volgende icoontjes getoond:
 
Heeft kinderen
Wil (nog meer) kinderen
Geloofsovertuiging belangrijk
Drinkt alcohol
Rookt


In de toekomst zullen deze icoontjes worden aangevuld.

Nieuw op Farm Date (juni 2013)

Hieronder een overzicht van de nieuwigheden op Farm Date.

Onder "Mijn gegevens" als je bent ingelogd:

Intro: Hier kun je de teller van het aantal bezoekers op je profiel weer op nul zetten. En je kunt onderaan zien voor hoeveel procent je profiel is ingevuld.

Foto's:
Pasfoto aanpassen:Om de uitsnede van je pasfoto te maken ga je naar het tabje Foto's en plaatst een foto dmv bladeren naar de foto op je eigen PC. Klik daarna met je muis op de rechter foto en sleep je muis naar beneden totdat je het juiste formaat hebt met je muisknop ingedrukt. Als je de muisknop loslaat kun je de gemaakte selectie (eventueel) nog verplaatsen. Het resultaat van de uitsnede kun je direct aan de linkerkant zien. Als je tevreden bent met de uitsnede druk dan op de knop "Maak Pasfoto".
Extra foto's: Je kunt op de nieuwe Farm Date tot 10 extra foto's plaatsen.

Betalen: Als je fulltimer bent (of bent geweest) en je betaalt via iDEAL dan wordt je full time deelname per direct verlengd.

Chat: er is een modernere (Ajax) chat geinstalleerd welke ook functioneert op een Apple machine of telefoon. (In het verleden kon een Apple gebruiker niet chatten).

Openbare pagina's:

Home: Pasfoto's in de roulatie worden groter getoond.

Profielen: Het is mogelijk een profiel te blokkeren. De persoon zal je profiel niet zien en kan geen contact met je opnemen via Farm Date.

Aspirant/Full Time deelname: achter de profiel naam staat een sterretje. Als dit sterretje grijs is () betreft het een aspirant deelname. Is het sterretje oranje () dan is diegene Full Time deelnemer.

Inloggen: het is mogelijk om via de home pagina rechtstreeks in te loggen.
 

Poll: het is nu mogelijk eerdere polls en hun uitslag te zien.

(Fun) Forum: Het forum item waar het laasts op gereageerd is staat bovenaan in de lijst en de poster staat er achter (ipv de starter van het draadje).

Faker melden: je kunt eenvoudig via een profiel een faker melden:
 

Uitgebreid zoeken: (alleen voor full time deelnemers). Het is mogelijk op trefwoord te zoeken en je kunt ook een "man of vrouw" zoeken.