Home
Home
Menu

Succes


We hebben Farm Date opgezet om agrarische denkende mensen bij elkaar te brengen. Hen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Natuurlijk zouden we erg graag willen weten of we hierin ook zijn geslaagd. 

Graag horen we dan ook over jullie ervaringen. Heb je de ware bij ons gevonden? Of heb je nog nooit zo'n leuke avond gehad met een nieuwe vriend/vriendin? We zijn heel benieuwd en hopen ook dat het anderen helpt om ook de stap te nemen en een profiel aan te maken. Zodat ook zij een (Farm Date) maatje kunnen vinden.

Vertel ons je verhaal. Inzendingen worden vertrouwelijk behandeld waarbij uw privacy absoluut gewaarborgd is. Jullie verhaal wordt op deze pagina geplaatst, desgewenst met een door jou gekozen naam (nickname).


10 mei 2018

Mei 2018: Bedankt Farm Date

Ik dank farmdate , dat ik hier een hele lieve man heb leren kennen met wie ik oud wil worden.

Heidi
 
Lees meer..Lees meer
09 aug 2017

Augustus 2017: Er was direct een klik!

SeƱora en Hardy hebben sinds bijna 5 maanden een relatie. We hebben eerst een tijd gemaild, daarna een ontmoeting en er was direct een klik. 
Lees meer..Lees meer
30 mrt 2016

30 maart 2016: wat bij boer zoekt vrouw niet lukte, lukte bij Farm Date wel!

Goedemorgen Farmdate..,

Ik wil jullie graag bedanken. Ik heb eindelijk me liefde gevonden wat ik zocht. Jammer genoeg lukte dit niet bij de uitzending van boer zoekt vrouw. En was bang door dat ik mee gedaan aan dit leuk programma dat ik geen leuk jongen meer zou vinden. Maar dat was totaal niet zo. 
Lees meer..Lees meer
15 sep 2015

15 september 2015

Sarina: ik zat nog niet zo lang op farmdate en de klompjes die kwamen als een gek naar me toe. Maar vaak waren het er waar van de leeftijd verschil wel erg groot van is. En daar was ik niet naar op zoek.

Een die ik wel zag zitten die wilde niet date nou dat kan. Maar toen kreeg ik een klomp en berichtje van iemand bij mij in de buurt. Had hem wel al bij favoriete staan maar ik wist nog niet wat ik er mee moest zat te twijfelen tot hij mij dus een klomp en een berichtje stuurde.
Lees meer..Lees meer
1 2 3 > >>
Advertentie: